Johan Ljungsberg har arbetat med ayurveda sedan 1984 och är därmed en pionjär inom området och har därutöver en lång erfarenhet och gedigen kunskap inom yoga och indisk filosofi sedan 70-talet.  I dag är Johan en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom ayurveda och driver idag Skandinaviska Ayurveda-Akademin, ett kombinerat utbildnings- och hälsocenter, i samarbete med Dr Vinay Vora.

Yoga och ayurveda härstammar från samma källa och kompletterar varandra med sitt gemensamma holistiska synsätt där man utgår ifrån att vi alla är unika individer med olika behov och förutsättningar för att uppnå balans och hälsa.

På föreläsningen går Johan igenom grunderna inom ayurvedan och vad som utmärker de olika egenskaperna (vata, pitta, kapha) så vi kan lära oss vad som balanserar oss eller vad som ger oss obalans utifrån vår egen kroppstyp.

YogaDevi och Skandinaviska Ayurveda-Akademin har sedan flera år tillbaka ett nära samarbete för sina olika lärarutbildningar.

 

Ayurveda föreläsning

De olika medvetandetillstånden enligt ayurveda med Johan Ljungsberg
 

Vedaskrifterna beskriver olika medvetandetillstånd och säger att vår kunskap och livsupplevelser finns format i vårt medvetande.


Både inom yoga och ayurveda beskrivs hur vår verklighetsuppfattning styrs och ändras när vi rör oss mellan de olika medvetandetillstånden som transformeras och förändrar vår verklighetsuppfattning.

När våra idéer och tankar om verkligheten försvinner, börjar vi se livet och världen ur ett mer sant perspektiv.

Missa inte Johans unika föreläsning!

Datum: Nytt datum inom kort.

Tid: 19.00-20.15

Plats: Pontonjärgatan 36

Pris: 250 kr

Boka plats:
Boka och betala ayurvedaföreläsningen i vårt bokningssystem

Bokas och betalas:  direkt via vårt bokningssystem.
Dörrarna öppnas 15 minuter innan föreläsningen startar
Det är bra att boka sig i tid för att garanterat få plats.

 
ayurveda.jpg

Föreläsning – Grunderna inom ayurveda

Den 7 mars, kl 19-20.15 håller Pernilla Cristvall en temaklass/föreläsning om grunderna i ayurveda. Vad som utmärker de olika egenskaperna (vata, pitta, kapha) så vi kan lära oss vad som balanserar oss eller vad som ger oss obalans utifrån vår egen kroppstyp.