IMG_3878.jpg

AnneSophie Sjöblom och Pernilla Cristvall
Idag undervisar de i ashtangyoga, yinyoga och pranayama och övertog Ashtanga Yoga Stockholm sommaren 2016.


Gittan kopia 2.jpg

Gittan Hendele

Grundare och tidigare ägare av Ashtangayoga Stockholm.

Gittan började praktisera Ashtangayoga 1992 i Indien. Hon tillbringade många vintermånader i Kovalam med först John Scott och senare Lino Miele, även i Mysore med Pattabhi Jois och Sharath Rangaswamy. 1996 började Gittan att undervisa Ashtangayoga i Stockholm vilket med tiden blev yogacentret Ashtanga Yoga Stockholm som hon drev fram till sommaren 2016 då Pernilla och AnneSophie tog över. I dag kommer Gittan till oss och håller mysoreintensivhelger samt mysoreklasser när vi är borta.

Marcus Engstrand Ashtangayoga

Marcus Engstrand
Ashtangayoga

Agneta Beckman Ashtangayoga, Mysore

Agneta Beckman
Ashtangayoga, Mysore

Jan Rodling  Yinyoga

Jan Rodling
Yinyoga

Pernilla Hafström Ashtangayoga

Pernilla Hafström
Ashtangayoga

AnnCharlotte Liljeqvist Yinyoga och Ashtangayoga

AnnCharlotte Liljeqvist
Yinyoga och Ashtangayoga

Om Oss

YogaDevi består av 2 yogastudios på Kungsholmen, Garvargatan och Pontonjärgatan. Vi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar. På vårt schema hittar du även Mediyoga och Hathayoga. Allt i en personlig atmosfär med små grupper om max 20 personer.

YogaDevi drivs av Pernilla Cristvall och AnneSophie Sjöblom. Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill börja arbeta som yogalärare.

Vi är i första hand är inriktad på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver våra ordinarie yogaklasser erbjuder vi lärarutbildningar inom ashtangayoga och yinyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats inom yoga. ayurveda och pranayama.

Undervisningen sker i små personliga grupper.
Yogakurser anordnas också på företag och föreningar efter överenskommelse.

Vi har också en liten yogabutik med yogamattor, kläder och böcker inom yoga.