Välkommen till YogaDevi Community!

Vi slår upp portarna till vår nya fina yogastudio på Tomtebogatan i Birkastan och det firar vi med toppenbra öppningserbjudanden!

Shalan består av två mysiga yogasalar, omklädningsrum med dusch samt en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker och annat smått och gott.

Vi är i första hand inriktade på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver våra ordinarie yogaklasser i små personliga grupper, erbjuder vi lärarutbildningar med ayurvedisk inriktning inom ashtangayoga, yinyoga och restorativeyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats.

I våra studios finns det alltid plats för dig, oavsett om du är ny och nyfiken eller stark och rutinerad. Här tar vi hand om varandra och hittar vidare i livet.

Bli en del av YogaDevi Community
Det finns många sätt att vara medlem hos oss. Alla har vi ju olika behov. Men här kommer ett litet insidertips: Om du vill yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa ett terminskort eller årskort. För då kan du yoga så ofta du vill och precis när det passar dig samt på alla våra studios i Stockholm! Så varför inte passa på nu när vi har våra oslagbara öppningserbjudanden på årskort och terminskort, se nedan.

Öppningserbjudanden

10 % på höstens yogakurser

Vi fortsätter fira öppnandet av vår nya yogastudio i Birkastan med 10% på höstens yogakurser.

Rabattkod: NAMASTE10

Gäller endast terminskurser (ej 4-dagars intensivkurser) till och med 1 september.

Vi har yogakurser i Ashtangayoga, Yinyoga, Restorativeyoga och Mediyoga. Här kan du läsa mer om höstens yogakurser i respektive studio:

YOGAKURSER RÅDHUSET :: GARVARGATAN 22
YOGAKURSER BIRKASTAN :: TOMTEBOGATAN 30
YOGAKURSER FRIDHEMSPLAN :: PONTONJÄRGATAN 36

Och här kan du se hela höstens schema

Fördelen med att boka en kurs är att du alltid har en plats bokad, du är del i en grupp och det är lättare att yogan blir av. Är det någon gång du inte har möjlighet komma bokar du själv av det tillfället i bokningssystemet. i förväg och tar igen den missade klassen på valfri annan klass innan kursperioden är slut. Bokad kurs är bindande, du kan flytta till en annan kurs om du önskar.

Förutom att boka kurs så finns det finns många sätt att yoga hos oss. Alla har vi ju olika behov. Men här kommer ett litet insidertips: Om du vill yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa ett terminskort eller årskort. För då kan du yoga så ofta du vill och precis när det passar dig samt på alla våra studios i Stockholm! Vill du yoga ibland har vi 10-klippkort som gäller 6 månader.

Så här går det till att boka/registrera i vårt bokningsystem via app eller webbläsare.

Vi har öppet hela sommaren!

Vi startar sommarschemat vecka 26 och har sedan öppet hela sommaren med morgon- och kvällsklasser fram till höstterminsstarten den 26 augusti. Gå in och kika på sommarschemat på hemsidan. Där finns också länk till bokningen.

Med våra olika yogakort yogar du på alla våra studios i Stockholm (Tomtebogatan, Pontonjärgatan, och Garvargatan).

Prova-på-yoga

Vecka 33 och 34 har vi prova-på-klasser för dig som är nyfiken på vår nya studio, våra yogaformer och träffa våra fina yogalärare. Ta med en vän och kom prova vilken yogaform som passar dig samt ta del av åra fina öppningserbjudanden.